Kiemelt ajánlataink

Hitelkiváltás

Szolgáltatásaink között nem csak az új és használt gépjárművek, magánszemélyek közötti adás – vétele során felmerülő finanszírozási ügyletek bonyolítása található meg, hanem számos olyan bővített szolgáltatás is amely segítséget nyújt azon ügyfelek részére, akik a megváltozott életkörülményeik miatt előidézett, problémájukra keresnek megoldást, vagy csupán gazdálkodási, megtakarítási szempontok alapján szeretnék változtatni régi rossz kamatozású, magas törlesztésű hitel ügyletükön, vagy éppen megunták és ki szeretnék cserélni finanszírozás igénybevételével vásárolt gépjárművüket úgy – hogy közben sem a finanszírozó sem maga az ügyfél érdekei ne sérüljenek.

A nagyobb összegű hitel­eket főként az emberek többnyire hosszú futamidőre veszik fel 5 - 6 év. Arra, hogy ezek a hitel­ek a felvétel után 1-2 évvel még mindig a legkedvezőbbek a piacon semmi garancia nincs. Ha megvizsgáljuk az elmúlt 5 évet fényes bizonyítéka ennek. Ez előtt öt évvel csak Euro alapú hitel­ek léteztek a piacon 18-26% közötti kamatokkal ez azt jelentette, hogy ha valaki felvett 2 millió forint hitel­t 6 évre kb. havi 52000 Ft törlesztő részletet kellett fizetnie, ez a hitel egy mai 4% kamattal havi 40000 Ft, a megtakarítás havonta 12000 Ft. A Gato Negro Kft számára fontos, hogy ügyfelei számára pénzt takarítson meg. Ezért a hitel­kiváltás egyik kiemelt hitel­csomagunk.

A hitel­kiváltás, magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt igénybe vehető hitel­lehetőség, amelyben az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára.