Kiemelt ajánlataink

Bemutatkozás

A GatoNegro Kft. 2001 májusában, az első finanszírozási irodák között jött létre.

A társaság folyamatosan fejlődött, mialatt a finanszírozási szakma gyökeresen megváltozott. Felismertük, hogy szükség van egy olyan hitel­ezői irodahálózat kiépítésére, amely a gépjárműkereskedőkön kívüli hitel­kihelyezést is lehetővé teszi, elsősorban az egymás közti finanszírozásban és a kedvezőbb konstrukciók elérése érdekében.

Így azok egy általuk nem elérhető piac résztvevői lehetnek. 2003 – ban Zala megyéből kilépve, szolgáltatásainkat elérhetővé tettük a közepes nagyságú városokban. Ekkor még kizárólag Budapesten kívül, vidéken terjeszkedtünk. Ekkor már felvéve a kapcsolatot Európa legnagyobb finanszírozási láncait működtető vállalkozásokkal. Megalapozva, megteremtve ezzel a cég kapcsolatait, az üzleti fejlődést.

Partnereink a pénzpiac aktív és régi szereplői. A GatoNegro Kft. sikereit annak is köszönheti, hogy a tulajdonos az elért profitot visszaforgatta, ez pedig a vagyon gyarapodását, egy megbízható, biztonságos vállalkozás működését eredményezte.

Cégünk a magánszemélyek, vállalkozások, vállalatok, intézmények között felmerülő, új és használt személy gépjárművek, új és használt kis – illetve nagy ( 3,5 t feletti össztömegű ) haszongépjárművek, új és használt eszközök adásvételéhez nyújt finanszírozást, valamint az adás – vételhez kapcsolódóan komplex szolgáltatási csomagot.

Ügyfeleinknek kiváló minőségű, gyors és könnyen elérhető szolgáltatást nyújtunk. Kitartó és korrekt minőségi szolgáltatással, ügyfeleinkkel kölcsönösen előnyös és hosszú távú üzleti kapcsolatot építünk ki. Gazdasági stabilitásunk alapján képesek vagyunk biztosítani a megfelelő áthidaló pénzügyi konstrukciókat a jármű beszerzése és a végső finanszírozási konstrukció realizálása közti időszakra. Ezzel is szélesebbé téve ügyfeleink, partnereink, szolgáltatásaink és cégünk lehetőségeit.

Eredményességünk, tőkeerős társaságunkon, valamint nem gyors hanem hosszú távú üzleteken alapul. Így biztonságos oldalon állnak ügyfeleink. Megbízható partnerkapcsolatokra építünk. Elkötelezettek vagyunk a mindenkori törvények és szabályok betartásával és betartatásával. Cégünkre a bürokráciamentesség, rugalmas, dinamikus gondolkodás a jellemző.

Célkitűzéseink

Társaságunk folyamatosan kutatja az új értékesítési csatornákat. Kiemelt figyelmet fordítunk a termékfejlesztésre, valamint törekszünk ügyfélkörünk teljes körű kiszolgálására. Terveink szerint társaságunk az általa felügyelt piacain szeretne kiemelkedő színvonalú, az autópiac minden szegmensére kiterjedő szolgáltatást nyújtani.

Eredményességünk évről – évre javul ami üzleti folyamataink állandó fejlesztésének, optimalizációjának köszönhető. Célunk, csak úgy mint a kezdetekkor, hogy megőrizzük, erősítsük és javítsuk piaci pozíciónkat, megbízható működéssel, folyamatosan fejlesztett szolgáltatásokkal, növeljük ügyfeleink bizalmát és ugyanezek révén új partnereket szerezzünk.

Továbbra is ügyfélközpontú megoldásokra törekszünk, hogy ügyfeleinknek bármilyen helyzetben megfogalmazódó pénzügyi igényeire optimális megoldást tudjunk nyújtani.

Lóki Lajos ügyvezető

Címkék