Kiemelt ajánlataink

Finanszírozás

A GatoNegro Kft. alaptevékenysége a magánszemélyek, vállalkozások, vállalatok, intézmények közti, új és használt autó, új és használt kis – illetve nagy (3,5 t feletti össztömegű) haszongépjárművek, új és használt eszközök finanszírozása illetve az üzembe helyezés teljes körű megszervezése.

Az Autóhitel­t, a Kis – illetve nagy haszongépjármű hitel­t, az Eszköz­hitel­t vásárlására, magánszemélyek, egyéni és társas vállalkozások számára egyaránt igénybe vehető hitel­lehetőség, akár egymás közti adásvételről legyen szó, akár kereskedésből vásárolja a gépjárművet, amelyben az ügyfél gépkocsija szolgál fedezetül a finanszírozó számára.
Lehetővé téve ezzel a gépjármű kereskedőkön kívüli hitel­kihelyezést is magánszemélyek részére, elsősorban az egymás közti finanszírozásban és a kedvezőbb hitel­konstrukciók elérése érdekében. Így azok egy általuk nem elérhető piac résztvevői lehetnek.

Elsődlegesen nem az autókereskedőt akarjuk kiiktatni, hanem azon vevőket-eladókat próbáltuk ezzel a szolgáltatással megcélozni, akik amúgy is egymásra találnak a használtautó – piacon, s nem egyszerűen hitel­közvetítést igényelnek, hanem az adásvételhez kapcsolódóan komplex szolgáltatási csomagot. Hitel­eink átfutási ideje legfeljebb 48 óra, s egyre nagyobb az érdeklődés az újrafinanszíroztatás és a hitel­kiváltás iránt. Az előbbi esetében az autó­tulajdonosok – amennyiben sürgősen pénzre van szükségük – a tehermentes gépkocsijuk aktuális értékének 70 százalékát kapják kézhez. Az ügyfelek 10 százalék alatti THM – mel számolhatnak, s a futamidő végén legfeljebb 15 éves lehet az autó.
A hitel­kiváltásnál is hasonló feltételekkel találhatja szemben magát az ügyfél.

A vásárlás időpontjától Ön a gépjármű tulajdonosa, a felvett hitel­összeget a futamidő alatt részletekben törleszti...